Vintriga detaljer

När vintern är här och snön ligger vit är det roligt att göra inredningen i hemmet lite mer passande, i samma stil som vyn utanför fönstren är. Något som är väldigt vackert och effektfullt att använda till det vita är pasteller, ljusrosa, limegrön och himmelsblå. Dessa färger brukar vanligtvis förknippas med sommar men de har nu i vinter blivit väldigt trendiga och effektfulla att använda, mycket för dess isiga look.

pasteller

För att införa detta i hemmet behövs inte stora medel eller mycket pengar. Det gäller att satsa på inredningsdetaljer som i sig sticker ut och använda dessa i pastelltoner.Här kommer lite tips på vad du kan satsa på;

  • I badrummet kanske handdukarna kan bytas ut och ersättas med några i limegrön.
  • I vardagsrumssoffan kan ett par pastellfärgade kuddar placeras. Matcha gärna några olika pastellfärger för att skapa kontrast och djup.
  • I köket kanske diskhandduken och gardinerna kan bytas ut och få ett lyft i en passande pastellfärg.
  • Keramik är ett material som idag är väldigt modernt att ha i olika pastellfärger. Köp in några skålar och koppar och använd dessa i inredningen. Skålen fungerar lika bra som fruktskål på matbordet eller som dipp skål på soffbordet.

Det är inte mängden här som räknas utan att placera ut några väl valda detaljer där de framträder som bäst. Pasteller är väldigt trendigt just nu och du kommer garanterat att kunna använda dessa detaljer en lång tid framöver.