Julpynta

De flesta gillar att ta fram pynta sina hem när julen kommer och knackar på, och många av oss har nog våra favoritsaker att ställa fram, men man kan alltid hitta mer inspiration för att göra julen till den härligaste tiden på året.

254804-christmas-extravaganza

Julbak

Vem gillar inte att göra lite julgodis? En rolig sak man kan göra är tomte brownies. Skär helt enkelt ut en cylindriskt bit brownie och lägg ett lager grädde på toppen, skär sedan av toppen på en jordgubbe och sätt den med spetsen uppåt ovanpå, så den ser ut som en tomteluva, sätt en sista klick grädde längst upp på jordgubben så får man även en fin vit liten boll på luvan.

Gillar man att göra cupcakes kan man testa att färga garneringen grön och spritsa ett täckande lager på toppen, sedan med lite strössel och kanske även en stjärna längst upp så har man helt plötsligt en julgranscupcake!

Adventsstjärnor

Adventsstjärnorna är något som alla bör ha framme i juletid, och det finns så många olika typer man kan hitta, är man lite mer konstnärligt lagd kanske man istället vill göra en egen. Här har vi en tjej som visar hur hon skapar sina adventssjärnor

Pynta sig själv

Det är inte bara huspyntet som gör julen, man kan även pynta ut sig själv. En skojig sak som många har köpt är låssasrenhorn, som oftast sitter på ett diadem eller liknande. Vill man ha lite extra skoj med såna kan man även sätta fast ett par ögon och en liten röd tygboll bak i håret, och vips så har man Rudolf i nacken. Gillar man att måla naglarna kan man även tänka på julteman där, varför inte måla dem som polkagrisar till exempel?

Det finns en massa roliga idéer som flyter omkring ute på nätet, ta och leta lite och se om det inte finns nåt som passar just dig!