Vid större former av renovering

Vid vissa större former av renovering så kan det vara värt att ta in hjälp utifrån. Även om man är duktigt på att renovera så finns det gränser för vad man klara av. Det kan också vara fråga om tidsåtgången för att renovera. Man kanske inte har den tid som krävs för att fixa till allt själv.

Anlita experter

Är man van att hålla på att renovera så vet man vilken tid allt kan ta. Vissa saker går snabbare och andra tar längre tid. Om det är fråga om stambyte så är detta något som man gärna anlitar experter för att utföra. Det är viktigt att allt som ligger innanför golv och väggar blir riktigt utfört. Att tapetsera eller måla om är en enkel match jämfört med om man måste in i efterhand och lösa något som byggts igen som exempelvis VVS och elektriska kopplingar.

Göra saker själv

Även om det är fråga om en stor renovering och man anlitar experter och hantverkare så är det mycket man kan göra själv. Om du har en nära kontakt med de du anlitar så kan du fråga vad du kan hjälpa till med för att underlätta. Byggstädning är något som kan uppskattas på en byggplats. Det blir en hel del skräp när man renoverar. Och att hålla efter och städa undan saker som inte ska vara på plats underlättar för de som arbetar.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv