Det vackra badrummet

Badrummet är för många människor en plats i huset eller lägenheten där det kan ges tid för reflektion och eftertänksamhet. Det är kanske just därför som många människor nu börjar investera och renovera sina badrum. Allt fler människor tycker det är viktigt med att det finns en viss standard på badrummen vid köp av en ny eller gammal fastighet. Badrummet är inte längre ett rum som enbart är avsett för funktion i form av toalett besök och dusch. Utan har för många människor nu blivit en fristad i hemmet.

vackert bardum

Renovering av badrum har också blivit populärt. Den intresserade kan nu med några enkla knapptryck besöka en väletablerad återförsäljare och beställa ett helt nytt badrum med bara några enkla knapptryck. Sedan 2007 är det också möjligt att göra ett skatteavdrag för renovering av badrum. Det så kallade ROT-avdraget.

ROT-Avdraget

För de människor som är ute efter att renovera sitt badrum kan vi i Sverige sedan 2007 göra avdrag för sådana investeringar tack vare ROT-avdraget. ROT står för Renovering, Ombyggnad och Tillbyggnad. Tack vare avdragets är det nu fler människor som kan förverkliga sina renoveringsdrömmar. Avdraget gör att många människor har råd att renovera sin bostad och med det skapa ett tryggare och finare hem för sig själva och sin familj.

Det finns hjälp att få

Eftersom efterfrågan har ökat på badrumsattiraljer har också de stora företagen hängt med på tåget. Konkurrensen om kunderna hårdnar och företagen tävlar om vem som har de bästa priserna. Internets intrång öppnar också upp för en hårdare konkurrens på marknaden. Gamla leverantörer som IKEA och Gustafsberg får möta uppstickare och mindre etablerade leverantörer. På nätet möts de på lika villkor. Detta leder i sin tur till att priserna pressas ner för konsumenterna och företagen tvingas att inte bara jobba med priset utan med hela kundupplevelsen.