Stickning och virkning som fritidsintresse

Att sticka och virka är någonting som gjordes mycket förr och som har fått sig ett uppsving i modern tid. Det är många som har det som fritidsintresse och virkar eller stickar under tiden de tittar på TV eller lyssnar på en ljudbok till exempel. Om du har ett nyvunnet intresse för att virka kan du besöka Pinterest som har många bilder du kan använda för inspiration. Du kan bland annat virka saker som du kan ha användning för hemma, eller som du kan använda som dekoration. En smart idé är att virka nätkassar som du kan ha med dig när du handlar.

Sticka kläder

Förr i tiden brukade barn klä sig i fina stickade tröjor från gammelmormor eller någon annan äldre släkting och det finns något speciellt med hemstickade kläder. Du kan själv sticka kläder till dina barn, men även till dig själv. Det finns många snygga tröjor som du kan sticka själv när du fått till stickandet. Det tar ett tag att lära sig att sticka men när du väl fått grepp om det kan du skapa häftiga plagg både till dig själv och dina nära och kära. Finns det något personligare att ge till en nyfödd bebis än kläder du själv har stickat?

Köp allt för stickningen på nätet

Oavsett om du är nybörjare eller van vid att sticka eller virka sedan tidigare är det viktigt att du har allting du behöver. På nätet kan du fylla på förrådet med både virknålar, stickor och olika typer av garn i regnbågens alla färger. Det brukar också finnas färdiga set med virknålar eller stickor i olika storlekar samt andra tillbehör du kan behöva för att börja sticka eller virka. Det är verkligen ett avslappnande nöje som håller fingrarna sysselsatta när det behövs. Många väljer att mysa ner sig i soffan med stickningen eller virkningen framför teven om kvällarna, men du kan även sticka ute i trädgården en sommarkväll.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv