Prydnader som kan passa i din trädgård

Trädgården kan för många vara ett stort projekt att fixa i ordning inför varje säsong. När det är vinter krävs ofta en viss typ av skötsel, medan sommaren ofta kräver en annan typ av skötsel. Fundera på om det är något som du vill förändra i din trädgård i år.

Ta dig ett varv i trädgården eller på uteplatsen för att se om du kan inreda den på något sätt för att göra det hela mer hemtrevligt och mysigt.

Förvandla bort känslan mellan inne och ute

Det är idag också vanligt att inreda trädgården med lite samma tänk som vi gör i vårt hem inomhus. Känslan av att ute och inne växter ihop under sommarmånaderna ger en känsla av frihet. Att låta altandörrarna stå öppna och låta inne och ute får växa ihop med varandra är också väldigt fint utseendemässigt. Genom att inreda med textilier utomhus gör verkligen att det blir en ombonad känsla.

Inred din trädgård

Att lägga till prydnadssaker i trädgården som exempelvis stenar, statyer eller plantor som inredning kan också skapa en mysig och lyxig känsla. Oavsett om du är ute efter plantor, textilier eller prydnadssaker till din trädgård hittar du det hos CDON.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv