Inreda utsidan

trädgård damm_57479839

Det är inte bara sovrum och vardagsrum som ska dekorera och inredas i ens personliga stil. Man ska låta stilen synas redan på utsidan. Satsa på att dekorera utsidan av huset och trädgården. Även utsidan förtjänas att inredas. 

Fasaden

Husfasaden är lätt att glömma. Det enda man brukar göra är att förbättra färgen eller möjligen så byter man material från eternitplattor till trä eller tegel. Men det finns mindre saker man kan göra och fortfarande uppnå stor effekt.En sådan sak är att byta ut hussiffran på fasaden. Istället för en fyrkantiga lilla skylten på knuten kan man ha en stor siffra med belysning, i ett utstickande färg eller varför inte skriva ut siffran i bokstäver istället? Kolla in de här bilderna och få inspiration.En annan sak man kan göra är att sätta upp blomlådor under fönstren eller installera mer belysning som lyser upp fasaden både uppifrån och ned.

Trädgården

Genom lite grävande och med några stenplattor kan man skapa en ny uteplats i ett hörn av trädgården. Ställ ut utemöbler som tål vädret och dekorera med några krukor och ljuslyktor.En annan ”inredningsdetalj” för trädgården är en liten damm. Det kräver lite mer arbete men kan också vara ett roligt projekt att sysselsätta sig med under sköna dagar. Varför inte skapa en damm bredvid sin nygjorda uteplats?Sist men inte minst är det alltid bra att gå igenom trädgården och se om man kanske ska flytta runt några växter eller skapa en ny rabatt någonstans på gården. En planta som växte dåligt på en plats på gården kanske mår bättre någon annanstans.

Välkomna

Ett vackert hem är något jag brinner för. Inredning och design kan uttrycka sig på många olika sätt och man kan med små medel förändra hela intrycket av ett rum. Vi vill här ge tips och ideér för hur man med enkla medel kan göra just sitt hem så vackert det bara går. Med allt ifrån färg, form, möbler eller inredningsdetaljer. Jag hoppas ni hittar det ni söker efter. Lämna gärna synpunkter eller tips ni med. Linnea

Kategorier

Arkiv